luni, 27 octombrie 2008

Stop Global Warming


Cred ca unul dintre cele mai impresionante clipuri vazute in ultimul timp. Ma risc sa l public pe blogul meu pentru ca sunt citit de cativa oameni pe zi. Pe un blog popular cred ca ar fi starnit reactii nu foarte bune. Traim in Romania sau mai bine spus intro tara unde mai important este ce ai acum si mai putin viitorul copilului tau. Se merge pe principiul "da l draku de plod, se descurca el; ce atata incalzire globala, noi cum am reusit"
Dar cine stie, poate ar fi nascut si reactii bune. Parca imi pare rau ca nu mai sunt pe locul 20 in trafic.ro la bloguri :D sau mai bine nu :)

Cei trei cititori ai mei ce parere au?

Un comentariu:

Meghindo spunea...

overall e trist insa sunt atatea de spus caci fiecare are o parere pro si contra,therefore debarteri cu carul,dar e trist si intr'o Romanie in care lumea devine credincioasa de fiecare data cand se expun moaste sau e vre'o sarbatoare,se calca in picioare pentru o portie de mancare si un pahar cu vin,aproape uitand motivul pentru care merg la biserica,o Romanie in care pustanii de liceu isi dau ori picioare in piept si se omoara sau se sinucid pentru k nu sunt bagati in seama si de ce nu intr'o lume in care un subiect de genu "Britney Spears a mers la cumparaturi cu un pahar de Stabucks in mana" v-a face mereu prima pagina pe cand un subiect de genu "Incalzirea globala ne afecteaza pe toti,implica-te,inchide apa cand te speli pe dinti si inchide monitorul si boxele cand inchizi calculatorul" apar doar la sectiunea "fapt divers"
by the way,ca si incheiere pun videoclipul lui Michael Jackson pentru cantecul Earth song,care mie personal imi seamana cu mesajul din videoclipul pus de tine si asa ca si chestie,melodia a fost lansata in 1995,a fost #1 in toate topurile dar ehy that didn't stoped us from beeing earth damaging huh?Pe multi mai mult i-a interesat faptul k el era alb sau negru...asta ca sa vezi k nu conteaza ca prezintit mesajul pe un world wide popular blog sau pe unul de "cartier",e la fel,acum desigur apar o gramada de teorii cum ca asta ar trebui invatat in familie/scoala,whatever...lumea e anarhista,sa se duca dracului totu k asa cum noi am reusit asa vor izbandii si odraslele noastre right? ;-D
have fun y'all