miercuri, 27 martie 2013

VASILE MANU - Blogar :)

Am aflat intamplator de Vasile Manu si am inceput sa caut date despre el pentru a vedea ce am ratat in ultimii 3 ani, adica glume penibile la adresa lui. Cred ca atunci cand o persoana face "fun" de cineva, poate fi amuzant daca gluma este buna.  Daca mai intra in joc inca o persoana cu simtul umorului, atunci distractia poate fi in toi.
Din pacate in cazul Vasile Manu s-au adunat o multime de cretini, de genul cretini de liceu care li se pare amuzant sa faca glume tampite despre un colg, cretini de liceu care au o scuza pentru ca sunt in liceu :D dar cand ai depasit o anumita varsta trebuie sa ti dai seama de simtul penibilului.
O cautare pe google dupa cuvantele "vasile manu" va duce catre retarzii internetului si glumele lor tampite plus alaturi de oameni fara scrupule care s-au intalnit la o bere cu persoana in cauza si a II-a zi l au barfit la greu pe blog ul lor personal, pentru ca asa face un om de bun simt, din cate se pare.
Daca citesc pagina de linkedin a lui Vasile Manu, observ ca are un CV mult mai bun decat retarzii care il jignesc la nesfarsit prin tot felul de glume fara sens

Niciun comentariu: