miercuri, 9 mai 2007

:(


" In fiecare dimineata mereu prezent aici pe terenul meu unde ma pot juca din nou. O noua zi a inceput iar terenul meu de joaca sa deschis. Norii negrii sunt din nou aici pentru a ma putea juca cu ei, pentru ca fulgii de zapada ce cad din ei sa se transforme in lacrimile tale. Nimeni nu ti a spus ca adevarul nu exista, ca nimic nu are rost . Buna, sunt gandul tau si stii ca doar asa ai o sansa sa vorbesti cu cineva. Daca zambesc stiu ca nu e adevarat pentru ca in curand ma voi trezi din acest vis. Nu incerca sa ma repari pentru ca nu sunt defecta sunt doar minciuna care traieste in locul tau pentru ca tu sa te poti ascunde asa ca nu plange pentru ca traiesc eu si nu tu. Acum stiu ca nu dormi asa ca nu uita sunt inca aici impreuna cu amintirile neplacute din trecut. Niciodata nu te voi lasa sa uiti trecutul .....mereu voi fi aici. Stiu ca zambetul care apare acum nu este al tau....... vad aici cum fulgii de zapada cad neincetat. Stiu ca suferi dar eu zambesc pentru ca traiesc in locul tau.Dar ce vei face daca eu mor??? "

"Din nou in mintea ta.Nu cred ca vei mai reusi sa scapi de mine.......zambesti dar nimeni nu stie ca in spatele fiecarui zambet se ascund sute de lacrimi. Nimeni nu stie adevarul din sufletul tau. Sunetul suferintei care il simti in fiecare noapte te urmareste mereu. Curios este ca in fiecare zi speri ca de maine va fi mai bine, ca va fi altfel dar cu fiecare luna care trece eu continui sa traiesc in locul tau. Buna, sunt inca aici pentru ca tu.........sa poti merge mai departe, sunt aici pentru a asculta mereu suferinta ta, pentru ca uneori cand nu mai pot sa ti spun ca viata nu mai merita traita. Ciudat..........tu stii de mult asta dar continui sa speri ca ceva se va schimba dar nici tu nu mai crezi asta cu adevarat. Ma intreb ce vrei de la viata.........oare nu te ai saturat de asa de multe lacrimi, de asa de multa suferinta care pare ca nu se mai termina. Astept mereu pasul pe care de ani de zile promiti sa l faci:"de maine va fi altfel, promit" dar maine devine ieri si tu ai ramas la fel.Poti sa te ascunzi in continuare..........voi incerca sa continui sa traiesc in locul tau. Raman singurul tau prieten adevarat."

"Ai nimic fara mine pentru ca tot ce este mai frumos in viata ta exista datorita mie. Oare ce ar spune cei din jur daca are stii cine esti cu adevarat. Zambesti mereu dar nu crezi in acel zambet. Tristetea ta este atat de mare incat este imposibil sa o povestesti celor din jur sau poate nu vrei. Da, cred ca nu vrei sa fii fericit. Desi nu recunosti iti place sa traiesc eu in locul tau. Cred ca nu stii......timpul trece si nu se mai intoarce. Mereu in umbra mea, fara puterea de a merge mai departe cu adevarat, de a incerca sa lupti pentru a fi tu cu adevarat. Mereu te intrebi care este calea spre fericire. Acum iti pot spune.....pentru ca renunt sa traiesc in locul tau. Mereu oamenii au venit si au disparut din viata ta. Poate ar trebui sa renunti la sutele de lacrimi si sa fii langa cel care mereu va fi langa tine indiferent ce oameni vor fi langa tine. Raspunsul il stii singur. Am ales sa dispar pentru ca tu sa traiesti cu adevarat."

Niciun comentariu: