marți, 15 septembrie 2009

TJOBS - LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE

Tjobs este primul site pe care sunt postate toate ofertele de muncă valabile din peste 40 ţări. Germania, Italia şi Marea Britanie, printre ţările care vor să angajeze români.

Tânărul Cristian, licenţiat în matematică-informatică, va pleca în toamnă în SUA să care crose şi să conducă maşinuţele de golf într-o staţiune din Florida. Împreună cu câţiva prieteni, şi-a depus CV-ul pentru mai multe oferte de locuri de muncă peste Ocean, convins că visul american există.
Toţi au primit răspuns după câteva zile, însă nu pleacă atât de repede pe cât şi-ar fi dorit. Americanii le cer analize medicale suplimentare şi, bineînţeles, viza. Le oferă salariu 1.400 euro pe lună, plus cazare şi masă.
"Contractul este pe o perioadă de circa 10 luni, cu posibilitatea de prelungire. Am vrut în SUA pentru că acolo ai mai multe facilităţi, eşti altfel privit de cei din jur. Am cunoştinţe care au stat sau au lucrat acolo şi sunt fascinat de tot ce mi-au povestit, de lumea aceea", ne-a declarat tânărul care munceşte în România pentru o leafă de 1.500 lei.
Şansa lui a fost www.tjobs.ro, primul site autohton pe care sunt postate toate ofertele de muncă din peste 40 de ţări. La mai puţin de o lună de la lansare, site-ul are 3.500 oferte a câte 15-20 joburi fiecare, unele venite prin agenţii de recrutare, altele direct de la angajator.

Niciun comentariu: