vineri, 27 noiembrie 2009

ADRIAN MUTU NAKED

Mai tineti minte scandalul sexual ADRIAN MUTU - LAURA ANDRESAN ? Se intampla prin 2004 si a fost relatati inclusiv de ziarul THE SUN. Initiatorii au fost cei de la "ATAC" .

Sa vorbim despre ATAC. Prin anii `90 Dumitru Dragomir a infintat ATAC LA PERSOANA, primul saptamanal si ziar de scandal din Romania si cand spun scandal..... spun SCANDAL; nu copiile naspha gen CANCAN si Libertatea. Dezvaluri, cuvinte urate; atacuri antisemite si xenofobe care i au adus lui Dragomir si o penalizare in domeniul fotbalistic si l au facut sa vanda ziarul.

Intro zi cu soare ATAC LA PERSOANA anunta o mega relansare sub numele ATAC. Apar si primele scandaluri cu Laura Andresan si fotbalistii; fotografii cenzurate care curios , dupa un timp dispar de pe site ul ATAC si de pe orice site unde apareau publicate. ATAC a fost vandut si revandut pana a devenit un ziar care nu mai conta pe piatza romaneasca.

Dar SOC, reapare acum ATAC LA PERSOANA cu o partea din vechea echipa, cu Mihai Ghezea - infractor declarat conform google dar nedeovedit din cate am inteles ; deci pana la proba contrarie - nevinovat :D .

Noua serie din ATAC LA PERSOANA reia scandalul din 2004 si declara ca totul a fost regizat cu Laura Andresan contra sumei de 30 000 euro si acum publica fotografiile necenzurate cu Adrian Mutu Dezbracat dar fara mare ecou in presa. Se pare ca ziarul este preocupat de soarta lui Basescu si virulent ANTI PSD. Pana si un penibil articol cu TEO este legat de PSD. Fiecare articol din ziar este anti PSD PNL si "mogulilor". La prima vedere pare un ziar relansat pentru campanie. Profiti de renumele ATAC LA PERSOANA si gata, apar si cititorii.

Dar cine detine dreptul asupra fotografiilor? Daca ATAC detine dreptul asupra lor , ei fiind cei care au publicat fotografiile, de ce mai apar si in ATAC LA PERSOANA? Am contactat via email pe redactorul sef de la ATAC, Luminita Militaru dar fara nici un raspuns

Emailul era

"Buna ziua,

In 2004 "Atac" publica fotografiile din "scandalul Laura Andresan si fotbalistii". Acum aceste fotografii au aparut necenzurate ( in 2004 erau cenzurate ) in saptamanalul Atac la Persoana. Din informatiile avute despre istoria "Atac la persoana" acesta a devenit "Atac" si revandut de mai multe ori. Chiar daca a fost revandut, banuiesc ca actualul "ATAC" este detinatorul de drept al fotografiilor respective ( cu atat mai mult pentru ca fotografiile au aparut in primele numere Atac, exact dupa relansarea Atac la persoana sub numele Atac )

Intrebarile mele sunt daca "Atac" a oferit acceptul catre "Atac la persoana" pentru publicarea fotografiilor respective?
si urmatoarea intrebare este daca reaparitia "Atac la persoana" nu va afecteaza ca si imagine, fiind stiut ca "Atac" este fostul "Atac la persoana"


Cu respect,

"

L am contactat prin facebook pe domnul Horia Tabacu, director general la ATAC dar fara nici un raspuns. Reprezentantii ATAC LA PERSOANA au fost contactati prin formularul de pe site si la fel nici un raspuns si de aici banuiesc ca ATAC LA PERSOANA are acceptul ATAC pt fotografii sau ATAC nu mai este interesat de nimic, fiind acuzat de cateva luni bune de neplata salariilor catre ziaristii din redactie.

Din informatiile gasite pe REPORTER VIRTUAL si via GOOGLE; Mihai Ghezea era si directorul ATAC in perioada cand erau publicate fotografiile cu Laura Andresan si oare acum ziaristii se acuza tot pe ei? In 2004 declarau ca nu a fost nimic platit si realizat intentionat si ca au fost simple fotografii paparazzi dar acum declara ca totul a fost realizat contra sumei de 30000 euro.

Niciun comentariu: