joi, 20 martie 2008

ARTE TV FRANCE FREE LIVE ONLINE


Postul franco-german ARTE incearca sa intre pe piata din Romania, o delegatie din conducerea televiziunii urmand sa se intalneasca cu reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului (CNA), pe 30 aprilie, a anuntat, marti, presedintele CNA, Rasvan Popescu, anunta Gandul.

Popescu i-a solicitat lui Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC), sa participe la intalnirea cu reprezentantii ARTE.

Petric a spus ca ACC nu a avut contacte cu grupul ARTE, "de o vreme buna". El a explicat ca, pentru intrarea ARTE in Romania, sunt doua posibilitati.

"Una este cea comerciala si aici vedem care sunt conditiile si in ce masura ei sunt interesati, si alta este Guvernul Romaniei, care daca semneaza un acord international, intra langa TV5 si am rezolvat-o", a spus Petric.

El a atras atentia membrilor CNA ca in acest ultim caz, si ARTE ar putea intra in "must carry", la fel ca TV5, care trebuie retransmis in mod obligatoriu de toti cablistii din Romania, potrivit unei modificari aduse Legii audiovizualului in decembrie 2007.

Delegatia ARTE care va veni la CNA este formata din Hans-Walter Schlie, directorul departamentului de dezvoltare si coordonare, Jean-Louis Haineaux, director juridic, si Andre de Margerie, directorul relatii internationale la ARTE Franta.

ARTE este o televiziune care propune programe informative, documentare si emisiuni culturale. Postul este unul independent, cu sediul actual la Strasbourg, in apropierea institutiilor europene
Sursa: Ziare.Ro

Un comentariu:

Smartphone spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.