luni, 17 martie 2008

Mihai Traistariu se lanseaza in Anglia !


Asa s-ar putea defini cariera lui Mihai Traistariu in ultimii doi ani .
Daca , acum ceva timp in urma , va relatam faptul ca Mihai Traistariu incepe sa aiba succes in Spania , piesele sale Tornero " si " Dimmi si o no " intrand in forta in topurile spaniole, iata ca ... la scurt timp dupa asta a reusit o performanta de-a dreptul incredibila.
O casa de discuri din Marea Britanie a luat legatura cu casa de discuri a lui Mihai din Romania ( ROTON ) si a semnat un contract pentru promovarea lui Mihai in Anglia si Irlanda.
Piata muzicala din Anglia e la ora actuala - cea mai dificila din Europa , alaturi de Germania.
Practic , daca o melodie prinde intr-una din aceste 2 tari ... ea ajunge un hit in toata Europa in numai cateva saptamani.
Producatorii din Anglia au venit in Romania special pentru Mihai si s-au intalnit cu reprezentantii artistului de la Roton.
La intalnire a fost prezent , bineinteles , si Mihai .
Producatorii straini au venit cu un intreg dosar ... in care au schitat planul de bataie pentru promovarea lui Mihai in Marea Britanie si Irlanda.
Mihai va avea de facut cateva drumuri la Londra , unde va sta cate o saptamana pentru cursuri de : coregrafie , dictia limbii engleze ( pentru interviuri ) , va lua cateva cursuri de styling si va incepe incetul cu incetul sa se infiltreze pe piata engleza.
I se va pregati un spectacol mare de lansare oficiala in Londra , unde vor veni artisti britanici si oameni din mass-media.
Mihai Traistariu va patrunde pe piata engleza tot cu melodia care l-a consacrat international - " Tornero " si vor urma " Dimmi si o no " , precum si noul sau album ( intitulat " Love is ... " ) , care se lanseaza in Romania intr-o luna de zile , dar si in alte 14 tari .
Promovarea lui Mihai va incepe in luna mai , cand ... au considerat cu totii ... cantaretul va fi pregatit sa-i cucereasca pe " pretentiosii " britanici.
Dintre toate tarile Europei , Anglia a adus cele mai multe nume consacrate pe plan mondial : Robbie Williams , George Michael , Sugarbabes , Olivia Newton John , Sinead O'Connor , Beatles , Mika , Elton John , Craig David , Sophie Ellis Bextor , George Harrison , Paul McCartney , Ringo Starr etc.
Sa speram ca din 2008 il vom asculta si vedea pe Mihai Traistariu si pe radiourile si televiziunile din Anglia.

Niciun comentariu: