marți, 25 martie 2008

Dragi colegi,

Probabil ca deja majoritatea stiti ca Evenimentul Zilei a inceput o campanie publica impotriva maidanezilor (inclusiv radio, poate si TV).

In afara faptului ca si-au propus sa scrie zilnic articole negative, prin aceasta campanie invita pe toti cei care au fost victime ale maidanezilor sa scrie si sa ofere solutii.

http://www.evenimentulzilei.ro/articole/detalii-articol/796767/Profesoara-de-desen-mutilata-de-maidanezi/

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/796976/Victimele-maidanezilor/

http://www.evenimentulzilei.ro/articole/detalii-articol/796976/CAMPANIE-EVZ-Ce-facem-cu-maidanezii/

Campania va provoca o isterie generala si binenteles, va scoate la suprafata toate declaratiile negative pentru ca acesta este interesul. Realizam cu totii ce inseamna asta mai ales acum in pragul votarii legii de modificare a OUG 155.

Va rog sa trimitem emailuri, sa sunam la redactie. Nu trebuie sa-i lasam pe altii sa ii (ne) copleseasca cu mesaje pro ucidere.


Emailuri: emailul special unde se cer opiniile "victimelor"; Redactorii acelor articole (Mihai Mincan si Dollores Benezic); Horia Ghibutiu (Prim-redactor sef adjunct); Grigore Cartianu - Redactor sef adjunct; Cristian Popa (Secretar general de redactie), Adina Stan (editor Eveniment)

maidanezi@evz.ro,dollores.benezic@evz.ro,mihai.mincan@evz.ro,horia.ghibutiu@evz.ro,grigore.cartianu@evz.ro,cristian.popa@evz.ro,adina.stan@evz.ro

Tel.: redactor Dollores Benezic: 021 2022013; Tel. Redactie: 021 2022000

Niciun comentariu: