marți, 13 ianuarie 2009

Arhi este homosexual pasiv ??


Zoso ne anunta ca oricine posteaza clipul cu Nikita in pat este homosexual pasiv. Poate se refera la Arhi unde clipul este super comentat de catre cititorii blogului. Se pare ca prietenii au pareri diferite despre importanta publicarii acestui videoclip.
Din pacate Nikita este bolnava. In cadrul procesului dintre Nikita si Anca Badiu, avocata apararii a adus ca proba un certificat medical care sustine diagnosticul de schizofrenie si faptul ca acuzata a fost internata la Spitalul de Psihiatrie Domnita Balasa.
Anca Badiu declara pentru replicavedetelor.ro:
"Nikita este o persoana bolnava si ar trebui ajutata intr-un fel in favoarea ei, nu sa fie instigata sa participe la emisiuni sau articole unde sa creeze scandal, jignind fara motiv persoanele publice din jurul ei si inventand tot felul de lucruri neadevarate"
Acesta este adevarul trist. Media profita de persoane care sunt suferinde pentru a produce audienta dar fara sa tina seama de moralitate ( pentru ca nu pot fi amendati, conform raspunsului dat de CNA in urma unei sesizari facute de mine, acestia au declarat ca nu exista o lege care sa dea dreptul CNA sa sanctioneze aceste lucruri )

Asa a ajuns si Maruta sa faca audienta cu Dana Marijuana, dupa care au profitat si cei de la Agentul VIP si normal ca au urmat si pacalicii de la "Cronica Carcotasilor" pe sistemul sa radem de persoana bolnava ca ne aduce audienta.
Nu pledez pt ca Dana sa nu apara la TV dar poate sa apara in emisiuni inregistrate unde stresul este mai mic sau daca reactioneaza datorita bolii sa se scoata momentele clare in care persoana respectiva se vede ca sufera datorita bolii sale.

Niciun comentariu: