miercuri, 18 noiembrie 2009

Suna gratis de la PAGINIAURII.RO

Azi a fost lansat serviciul Suna Gratis de la PaginiAurii.

"Sună Gratis funcţionează extrem de simplu. După selectarea unei companii client paginiaurii.ro, orice vizitator al paginiaurii.ro poate da click pe butonul „Sună Gratis” fie din pagina de rezultate, fie din cea de detalii a companiei respective. Va aparea o fereastră în care îşi va introduce numărul de telefon (fix sau mobil) precum şi perioada de timp în care doreşte să fie sunat (imediat, într-un minut, în 3/5 minute), apoi va apăsa butonul „Sună-mă”. În timpul solicitat un robot va suna simultan şi vizitatorul şi clientul Pagini Aurii şi îi va pune în legătură telefonică"

Am intrat si am cautat un hotel. Apasat iconita suna gratis si am trecut numarul meu de mobil cu optiunea sa fiu sunat in 5 minute. In fix 5 minute am fost sunat si am vorbit cu cei de la hotel despre cazare si pe unde este situat hotelul. Nu ma asteptam sa functioneze asa de bine dar banuiesc ca in viitor acest serviciu urmeaza sa fie taxat. Pana atunci suna gratis dupa o pizza sau ce gasesti prin pagini aurii :)

2 comentarii:

Ioana spunea...

Buna,

Felicitari pentru testarea servicului!

Te asiguram ca nu va fi taxat, nici acum, nici pe viitor. Se poate suna nelimitat, de pe orice retea -fix sau mobil -indiferent de unde te afli.

Livero spunea...

Buna Ioana,

Este bine daca ramane gratis :) Eu eram pe ideea "prea bun sa fie adevarat si nelimitat :P " Acum sa speram ca nu abuzeaza cei care au prea mult timp liber :( Succes in continuare