marți, 19 februarie 2008

Traim in Romania!


Se vede ca traim in Romania dupa comentariile de la acest articol. Suntem un popor de retardati :(



Un băiat de zece ani s-a spânzurat pentru că dorea să fie fată

7 voturi
function sendEmail(){ var S= "Stiri la Protv - Un baiat de zece ani s-a spanzurat pentru ca dorea sa fie fata"; var B="Ti-a fost recomandata o stire pe site-ul ProTV.\nUn baiat de zece ani s-a spanzurat pentru ca dorea sa fie fata - http://www.protv.ro/stiri/international/un-baiat-de-zece-ani-s-a-spanzurat-pentru-ca-dorea-sa-fie-fata.html"; self.location="mailto:adresa@example.com?subject="+S+"&body="+B; }
Trimite unui prietenPrinteazaAdauga la favoritefontMinusPlus

Încă o moarte şocantă şi tot în Marea Britanie. Un băiat de zece ani s-a sinucis, de supărare că nu s-a născut fată.


Trupul neînsufleţit al copilului a fost găsit în camera surorii sale. Motivaţia avansată de anchetatori i-a lăsat mască pe părinţi: se pare că băiatul lor s-a spânzurat pentru că nu avea voie să se machieze.
Mama băiatului ştia că acesta suferea de tulburări de personalitate şi obişnuia să poarte lenjeria intimă a surorii sale. Parinţii mai spun că fiul lor a fost teribil de impresionat de cazurile adolescenţilor care s-au sinucis în Ţara Galilor.


Comentarii (12) | Adauga comentariu

foarte bine
de Eu si numa eu (17 februarie)
bine ca so sinucis ca altfel ii dadeam eu glontza! Si asa e plina lumea de nebuni mai era si asta pe capu nostru!

o innebunit lupuuu
de yo (17 februarie)
bine k akum e fata

Micutul aspirant Gay !
de Un altul (18 februarie)
Na,drace!Ce pretentie!Tocmai cand gandeai ca totul a mers normal si firesc inca din momentul conceptiei,iata urmarea!Saracutul!

...
de lololol (18 februarie)
Asa trebuie sa faca toti gay macar au demnitate ... Sa moara cu valoare

niste retardati
de bravo (18 februarie)
Eu si numa eu esti mai prost decat maica-ta care te-a nascut. Sincer ar fi fost mai bine pentru toti daca te-ai fi sinucis tu, ca oricum respiri aerul degeaba. Sint oameni care se nasc dorindu-si sa aiba alt sex, dar nu e ca o dorinta imbecila care le apare lor asa in cap, ci pur si simplu se nasc asa. Dar tu esti prost si nu ai cum sa intelegi. Din cauza la imbecili dintr-acestia ca tine nu merge tara asta, cu gandirea asta a voastra constransa de prostie. Esti ca un cal care vede doar ce e in fata si atat. Mori ma mizerabilule, baga-te inapoi in groapa din care ai iesit!!!!!!!!

Cum au spus si parintii, avea sarmanu probleme de personalitate
de user (18 februarie)
Bravo, ai experimentat de esti asa de sigur ca s-a nascut asa? Sau esti si tu vreun guru care a priceput misterele vietii? Esti de-a dreptul penibil, ai auzit si tu zvonuri si justificari de kakao de la poponeti si hop si tu mare intelept, esti doar o maimuta care i se arata o piatra vopsita in galben si crede ca este banana

pff
de Andrei (18 februarie)
numai stiri dastea poate sa dea protv-ul, altceva nu stie

bravo
de pt user (18 februarie)
Ideea era intelectualule, ca toti prostii de aici care au scris ce au scris, s-au bucurat de moartea unui amarat de copil, fara sa stea macar o secunda sa se gandeasca la eventuala drama prin care el a trecut. Dar asta este, sunteti niste retardati si nu aveti cum sa va schimbati. Cititi in continuare Libertatea, uitati-va la OTV si ascultati manele, pentru ca doar atat puteti face.

socant
de anda (18 februarie)
Sunt de parere ca parintii trebuia sa ia atitudine,copilul avea probleme si trebuia consultat de un doctor specialist ,poate se putea salva aceasta veata.

je
de alex (18 februarie)
dal draq de bou

pt cei care s-au amuzat de moartea baiatului!!!
de simy (19 februarie)
n-am cuvinte!si eu sunt inca tanara dar parca am mai multa minte ca voi!!va veni ziua in care veti devini parinti si sa va vad atunci daca mai ganditi la fel!ar putea chiar copilul vostru sa aiba probleme psihice!ce ziceti???..voi stiti ce durere au in suflet paritii aia?ganditi innainte de-a scrie ceva!!...

homofobia ucide!
de Village Voice (19 februarie)
Ar trebui sa ne fie rusine, ca societate pentru ca permitem ca un copil nevinovat sa plateasca pentru ca noi de fapt suntem incuiati si nu putem sa acceptam niste realitati.


Edit: 28.03.2013 Trei comentarii au fost sterse la cererea autorului.

5 comentarii:

Meghindo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
delphy spunea...

traim intr-o tara de comunisti, cu copii crescuti in stil comunist de catre parinti comunisti
si se mai zice ca suntem democrati?!?!?!

Meghindo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Livero spunea...

Traim in Romania si cam atat :(

Da da si eu astept primavara :D

Meghindo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.