miercuri, 25 aprilie 2007

SexyVip.Ro









A aparut un nou site SEXYVIP.RO unde lumea pe langa imagini de la munte mai arata si foto de genul acesta. Sa nu uitam ca in unele profile , fete sub 18 ani isi arata sanii fara ca un admin al site ului sa stearga acele profile. Probabil un site pentru toata lumea si fara limite. Numai bun pentru romani :P

3 comentarii:

Anonymous spunea...

I-A UITE TATA DE LA TARA,STUDENTA SE DEZBRACA PE NET!LA CUM ARATATI,NE CAM AGRESATI.....VIZUAL...K SA NE PARETI SEXY,PRESTATI SI VOI CEVA LA APARAT,CA ALTFEL N I SE FACE RAU!CAT DESPRE INSI,BUCURIA HOMALAILOR,SA NE LASE....INTREBARE:OARE FEMEI BUNE OR MAI EXISTA IN ROMANICA?

Anonymous spunea...

site-ul e chiar foarte misto, mie imi place, si ca sa ii raspund celui care a postat inaintea mea, sa sti ca in Romania se gasesc foarte multe fete frumoase, dar nu sti tu sa cauti http://www.sexyvip.ro/sexyvip/FLORY http://www.sexyvip.ro/display_pic.php?id=4460
uite aici 2 fete frumoase :D :P

Livero spunea...

Poate alea frumoase nu se dezbraca :D
Hai ca nu arata chiar rau :) Inteleg decizia oamenilor care se dezbraca pe siteuri de genul nud.ro dar aici este vb de un site unde majoritatea membrilor au foto decente :)
Oricum pe alt blog am vazut comentarii scrise despre un profil a unei tipe de 16 ani care arata sanii. Cred ca este "imoral" ca pe un site adresat persoanelor cu varsta intre 14 si 25 de ani sa ai o categorie de foto numita NUD.
Cat despre barbati am mai spus. Barbatii nu prea le pasa. Isi arata scula peste tot ca e motiv de mandrie :D
Doar fetele "e curve"
Discriminarea asta :(