luni, 16 aprilie 2007

TV Online News

Dupa multe lansari a aparut si ANTENA 2.
Descrisa ca si
"Fra vorbe goale, fara emisiuni de umplutura, fara invitati si moderatori care socializeaza doar de dragul conversatiei, acesta este, in cateva cuvinte, profilul ANTENEI 2. Reputatul analist Ion Cristoiu, ziaristii Cristian Brancu si Victor Ciutacu, Mihai Sturzu (de la Hi-Q), Oreste, Ileana Pescariu, Iulia Fratila sunt doar cativa dintre cei care au emisiuni la noul post de televiziune. Sunt multe talk-show-uri, dar spectacolul ofera informatie si satisfactie secunda de secunda. Intrebarile sunt selectate de la public, la unele emisii chiar telespectatorii sunt invitati in platou pentru a discuta cu personalitatile carora adreseaza intrebari.
ANTENA 2 - din 9 aprilie."
Postul emite live online pe internet.


Postul local din Iasi TELE M , a inceput transmisia live pe internet. Pe langa emisiunile locale postul retransmite Realitatea TV

MEGA TV
Este postul local din Braila si a inceput de cateva zile transmisia online. Este un post local retransmis printro retea de cablu din Braila.

SZATMAR TV
Postul local al localitatii Szatmar. Este mai mult offline.

Daca doriti sa aflati cat este ora si in ce data suntem , acesta este postul TV ideal :D

CINEMAR TV
Primul post regional ce transmite online. Cinemar TV face parte din trustul media FOCUS MEDIA. Postul de televiziune “Cinemar TV” functioneaza in Baia Mare inca din 1990 si are in componenta cei mai “titrati” si profesionisti realizatori de emisiuni tv din Baia Mare Emisiunile CINEMAR TV Baia Mare sunt preluate prin cablu de catre S.C “Canal 7” si SC KUBERA SRL, putând fi urmarite si în orasele Sighetu Marmatiei, Borsa, Viseu de Sus, Viseu de Jos, Baia Borsa si Seini. Practic si Cinemar TV acopera intregul judet Maramures. Echipa deosebit de tânara, este formata din 32 persoane (13 realizatori si 19 persoane, personal auxiliar – operatori imagine, operatori sunet, operatori montaj, redactori), care prin emisiunile realizate, încearca si reusesc, cu succes sa atinga si sa prezinte întreaga paleta de evenimente din domeniile: socio-politic, cultural, sportiv si de divertisment. De asemenea, prin contractele încheiate cu societatile comerciale din oras si judet, postul nostru de televiziune realizeaza si difuzeaza spoturi publicitare, angrenand aceste societati în actiuni publice proprii. Spre exemplu: CINEMAR TV organizeaza anual “BUSINESS TOP” (2002 fiind editie jubiliara), “MISS MARAMURES”, organizator împreuna cu Primaria Municipiului Baia Mare a “SARBATORII CASTANELOR” 2003 si 2004, Concursul National de “Skandenberg”, precum si la alte actiuni cu caracter sportiv, cultural si caritabil.

Teleuniversitatea Timişoara are statut de departament în cadrul Universităţii “Politehnica” din Timişoara, care este şi titularul de licenţă nr. 25/1994.
Teleuniversitatea Timişoara este un post de televiziune cu obiective educaţionale, care funcţionează în regim non-profit, fără alocaţie bugetară.

Misiune
Misiunea pe care Teleuniversitatea şi-a asumat-o încă de la început şi care a rămas mereu aceeaşi, este aceea de a reflecta pulsul vieţii academice din oraşul Timişoara şi tot ce, într-un fel sau altul, este legat de această viaţă sau prezintă interes pentru ea.
Astfel, au fost făcute cunoscute mutaţiile survenite în sistemul de învăţământ superior românesc şi, în general, problemele acestuia, s-au prezentat manifestările ştiinţifice organizate în Timişoara şi numeroase noutăţi în plan ştiinţific şi tehnologic din, practic, toate domeniile, au fost prezentate realizările unui număr important de firme timişorene de succes, s-au redat eşantioanele reprezentative din viaţa cultural-artistică a oraşului, trăirea studenţimii timişorene, cu toate valenţele sale. Într-o viziune europeană, Teleuniversitatea acordă un spaţiu generos prezentării colaborărilor internaţionale ale instituţiilor timişorene cât şi a valorilor şi ideilor europene reflectate la nivel regional.


PENTRU A VIZIONA ONLINE ACESTE PROGRAME TV VA RUGAM VIZITATI WWW.LIVERO.RO SAU SITE URILE ACESTOR CANALE. DE ASEMENEA LINK`S CATRE TRANSMISIILE LIVE A ACESTOR PROGRAME MAI POT FI GASITE PE ALTE SITE URI.

Niciun comentariu: