duminică, 7 ianuarie 2007

Falsul Zoso

    zoso_blog.jpg


     Imi place de nenea asta. Azi citeam pe blogul lui cum se plange ca nu stiu ce cotidian de provincie ( monitorul parca) a furat de la el o imagine realizata de domnia sa. Si se plange si se plange si.... nu e prima data cand se plange cand cineva fura o amarata de fotografie sau text de la el.  Dar la sectiunea "Despre" se lauda ca a participat la realizarea primului tracker de torrente din Romania si ca a facut parte din proiectul mafiotzii.ro ( care se ocupa de distribuirea ilegala pe internet a melodiilor sau albumelor realizate de artisti din Romania ) Nu e penibil cand hotul striga hotul? Dar un album sau film distribuit ilegal nu este la fel de important ca o amarata de fotografie realizata de marele Zoso.

3 comentarii:

Marius Nicolescu spunea...

Mai, tu nu ti-ai dat seama de cat de josnic si ipocrit e baiatu? Oricum, nimeni nu o sa-l convinga de asta... dar el traieste in realitatea lui acolo...

gabriel spunea...

vai de mama lui...ma mir ca mai incape in piele. ..dar , una peste alta, baiatu face trafic la greu pe spatele celor care-l critica.

Livero spunea...

Cam asa ceva. Dar cum OTV are audienta si Libertatea este citita de multa lume asa si nenea asta. Nu ai ce face.
PS: M am mutat la http://livero.blogspot.com/