joi, 18 ianuarie 2007

Ziar sau “LOZ IN PLIC” ?

fa1d.jpg

SENZATIONAL ; EXCLUSIV ;
Dan Diaconescu Direct are si ziar :) Da , Da ….. exact …. a reaparut , relansat, rerelansat OGLINDA. Nici nu stiam daca azi in statia de metrou de la UNIREA nu vedeam o tanti care striga ca daca vreau pot sa castig milioane si chiar si miliardul; Mergea lumea, cumpara ziarul, vedeau ca au castigat “bani pierduti pe hartie” si aruncau ziarul. Unele persoane incercau sa se bucure de ziar dar cum nu prea are multe pagini si putine lucruri interesante de citit , acesta ajungea imediat in cosul de gunoi.
Bine macar ca nu aruncau ziarul pe jos , ca asa e la moda la noi. Primesti un pliant….. arunci pe jos ; cumperi un ziar fara valoare ( Gen Oglinda ) …. arunci pe jos si daca vrem cumperi seminte … arunci pe jos, cumperi ce vrei tu…. arunci pe jos sau de pe geam in cap la oameni ( acum fiecare cum prefera ) .
Cred ca jumate din ziar este doar “interviul DDD” , traducere = cine, ce a mai injurat, blestemat in emisiunea de la OTV (da ma, emisiunea cu cea mai mare audienta din Romania, nu ai aflat asta? )

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Dan Diaconescu are Oglinda inca de la inceputul ziarelor postrevolutinare intrucat cu asta s-a ocupat pana sa apara OTV.
Desi pare un rahat de publicatie are un tiraj de aproape 80000/aparitie. N-as pute spune cine il cumpara dar are tiraj maricel pentru un ziar asa mic. Nu spui nimic nou.

livero spunea...

Am spus ca a aparut din nou; Pt ca ziarul tot a disparut si reaparut de 1000000 de ori . Il cumpara lumea pt acel loz in plic cu castiguri de miliarde. Uite si raspunsul pt tine. Sper ca esti multumit :D